Наша адреса: 70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Нововасилівка, вул. Центральна, 19-А

вівторок, 27 червня 2017 р.

26 червня –Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу

ПРІРВА 
Коли друг дав шприця тобі в руку, Він до прірви дорогу вказав. Підштовхнув до останнього кроку, Хоч про наслідки всі добре знав. Він не друг, він Іуда і вбивця, Вже своє він життя знапастив, Маску ката вдів на обличчя І Господь його за це не простив. Ще не пізно на мить зупинитись. Про майбутнє подумай своє, Кожен може в житті помилитись, Врятуватись – це право твоє.

Це страшне явище – наркоманія. 26 червня –Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу

   Наркоманія! Скільки смертей за цим словом, скільки болі, скільки поламаних життів? Дуже багато! І не відомо, скільки ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики!       27 червня в  Нововасилівському сБНТД проведено виховну годину з дітьми віком 12-14 років на тему: «Омана наркоманії». Діти переглянули документальний фільм «Право на життя» та обговорили відеоматеріал.
       І.П. Павлюкова, розповіла, що вживання наркотиків та психотропних речовин призводить до погіршення здоров’я, підвищення рівня захворювань на ВІЛ-інфекцію, снід,туберкульоз та інші невиліковні хвороби, про особливу небезпеку  і наслідки від вживання наркотиків для дітей. Бібліотекар- С.Л. Осауленко, підготувала викладку тематичної літератури до заходу «Омана наркоманії»

Немає коментарів:

Дописати коментар