Наша адреса: 70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Нововасилівка, вул. Центральна, 19-А

вівторок, 1 жовтня 2019 р.

 1 жовтня – день людей похилого віку. День ветеранів.
Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку».
Людина похилого віку, гідна поваги навіть тому, що їй це по милості Божій вдалося. У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі.
Сьогодні, творчий колектив Нововасилівського СБНТД відвідав підопічних Любомирівського психоневрологічного інтернату з концертною програмою приуроченою до Дня людей похилого віку. Окрім виступу, нам вдалося познайомитися особисто та поспілкуватися з жінками , а керівник – організатор закладу , Світлана, ознайомила з прекрасною виставкою робіт підопічних інтернату. Ця зустріч залишиться в пам’яті на довго, спонукає до роздумів - творити добро на користь потребуючим


























.


Немає коментарів:

Дописати коментар