Наша адреса: 70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Нововасилівка, вул. Центральна, 19-А

понеділок, 10 лютого 2020 р.

Поставте скибку хліба на стакан
І голови схиліть в скорботі вічній
За тих, кого убив Афганістан,
Чиї він душі зранив і скалічив.
О Україно! Ніжно пригорни
Усіх живих синів своїх, як мати,
Щоб ми уже не бачили війни,
Не чули щоб ніколи звук гармати.
«Афганістан – болить в душі моїй» - під цим гаслом пройшла зустріч учнів та вчителів Нововасилівського навчально-виховного комплексу 10 лютого у Нововасилівському СБНТД з учасниками бойових дій: головою Спілки ветеранів Афганістану міста Запоріжжя - Головченко Віктором Миколайовичем, заступником голови - Московцевим Дмитром Миколайовичем, воїном – афганцем, жителем села Нововасилівки, Муркою Іваном Пантелеймоновичем з нагоди вшанування пам’яті воїнів-афганців, які загинули під час війни в Афганістані.
Ветерани-афганці розповіли учням про військово-політичну спецоперацію в Афганістані, яка була тяжкою і тривалою.В ході заходу хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять загиблих в афганській війні, а серед них і нашого земляка- Павла Тиванюка ( с.Зелене).
Свою розповідь гості супроводжували фото-слайдами, Дмитро Московцев співав пісні під гітару, зосереджуючи увагу учнів на необхідності отримання міцних знань і ведення здорового способу життя, щоб бути готовими у будь-яку хвилину до захисту своєї країни.
Ця зустріч надовго запам’ятається учням. На знак поваги та вдячності, діти подарували гостям квіти та сувеніри від Павлівської громади.


Немає коментарів:

Дописати коментар