Наша адреса: 70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Нововасилівка, вул. Центральна, 19-А

вівторок, 2 червня 2020 р.

Вже традиційно, прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих дітей, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини.
Зважаючи на карантин, заходи з нагоди Всесвітнього Дня захисту дітей, працівники культури вирішили провести протягом робочого тижня з 2 по 6 червня, аби не утворювати великого скупчення дітей.
Святкування стартувало сьогодні, в Нововасилівському СБНТД, о 9 годині, під гаслом «Здрастуй літо, веселкове!». Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, співали, танцювали. В ході свята, учасникам конкурсу читців «А над світом, українська вишивка цвіте», було вручено сертифікати та подарунки, всіх учасників пригостили солодощами веселі клоуни – аніматори, Жорик та Кльопа. По закінченню свята, творча група культармійців разом казковими персонажами вирушила до Семененківського старостинського округу з розважальною програмою для дітей. Діти були активними в конкурсах, вікторинах, отримували призи, веселилися, раділи приходу довгоочікуваного літа.

































Немає коментарів:

Дописати коментар