Наша адреса: 70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Нововасилівка, вул. Центральна, 19-А

субота, 22 серпня 2020 р.

 Сьогодні,в Нововасилівському СБНТД відбулося підведення підсумків конкурсу дитячих малюнків до Дня Незалежності України. Організатори конкурсу, Павлівська сільська рада спільно з Комунальною установою «Центр надання адміністративних послуг» розширили горизонти дитячої уяви надавши конкурсу яскраву назву «Україно, моя калинова».

Творчі роботи 36-и юних патріотів громади об’єднали загальні риси – невимушеність, щирість та віру у прекрасне майбутнє незалежної успішної України, які відсьогодні стали окрасою на виставці, у фойє Нововасилівського закладу культури.
Всі учасники конкурсу отримали подарунки від сільської ради та додали колориту заходу, виконавши пісню «Матуся – Україна». Після урочистої частини, діти відвідали гурткову кімнату «Читаємо разом», в якій ознайомилися з тематичною виставкою «Соборна, Вільна, Незалежна» та вітальню «Спадщина», де мали змогу поринути в атмосферу минувшини, відчути, що у нашого народу багата та цікава культура, а спадок, залишений нашими пращурами, гідний пам’яті та шани, адже щасливого майбутнього ми можемо досягти лише пам’ятаючи наше славне минуле.
Шануймося, бо ми – того варті!




















Немає коментарів:

Дописати коментар