Наша адреса: 70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Нововасилівка, вул. Центральна, 19-А

понеділок, 4 січня 2021 р.

 Дарування книг – це дуже давня форма доброчинності . Ми, завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані книги - усім благодійникам. А наразі, хочемо подякувати голові ГО "Вільнянська спілка воїнів АТО (ООС)",Сергію Васильвичу Синенку та заступнику голови спілки - Віктору Миколайовичу Кравченку, що вкотре, традиційно відвідали наш заклад з благодійною місією.

Серед десятків подарованих книг сьогодні, є одна, яка позачергово заслуговує уваги читача. Книга «Світлий шлях», підписана в дарунок автором – журналістом Станіславом Асєєвим. Автор розповідає про своє перебування у полоні проросійських сил в окупованому Донецьку, куди він потрапив за сфабрикованими звинуваченнями «у шпигунстві» у травні 2017 року та був звільнений 29 грудня 2019 року в межах обміну. Книга розкриває неприховану правду про полон, який стирає межі між людськими почуттями, про життя, яке вирує на сусідній вулиці, про тортури, які стають буденністю, а також про людську жорстокість, яка не має меж.
Історія, написана Станіславом Асєєвим, шокує не лише своїм змістом: події, описані автором, відбуваються зовсім поряд – в підвалах окупованого Донецька у наші дні.
Книга написана на двох мовах: під однією обкладинкою читач знайде тексти українською та російською.
Ми, впевнені – усі подаровані книги обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої книгозбірні. Щиро вдячні за книги і чекаємо на читачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар